2010. április 20., kedd

Repül az idő!

Nagyon repül az idő és nehezen jutok ide a blogunk írásához, de most próbálom kicsit pótolni, amíg Arni kint alszik a teraszon a babakocsijába!


Igen, már levegőzünk! Egyre többet és többet! :) Nagyon szereti, rögtön bealszik amint beindul a szekér a kis popsija alatt, és imádja a friss levegőt is!


Vasárnap voltunk "plazazni" is. Jó volt kicsit kimozdulni nekem is, emberek között lenni! :) Drágaságom végig aludta a kocsizást és a vásárlást is. Sikerült megvennem azt a könyvet amit már az egyetem alatt is nagyon szerettem (csak vkinek odaadtam kölcsönbe, és nem került vissza): Mérei-Binet: Gyermeklélektan. Most ennek a sorait falom a Suttogó mellett. Mindegyikben van olyan rész ami számomra nagyon hasznos! :)


Hétvégék csodásak telnek hármasban! :) Apának és fiának teljesen engedem,h használják ki az együtt töltött időt ilyenkor, mert Attila hétköznap csak a fürcsire ér haza! :) Nagyon jól meg vannak, szoktak együtt aludni (imád a mellkasunkon aludni a picikénk). Apa szokta "manikűrözni" Arnit, mivel eléggé sokat karmolja magát, meg néha minket is, és nem akarok kis kesztyűt a kezére adni, mert úgy nem nagyon tud fogni, mozgatni a kis ujjait! :)

Van cumink is, de csak néha használjuk, ha már nagyon nyűgösek vagyunk, és főleg este, de szerencsére rögtön kiköpi amikor már alaludt.

Szépen szopizik Arni (bár még mindig csak bimbóvédővel tudom szoptatni, próbáltam-próbáltam elhagyni, de úgy nem tudja bekapni a cicót, így maradunk ennél). Védőnő is meg a gyerekorvos is mondta, h ne görcsöljek ezen, a lényeg, hogy anyatejet kap a picike!


A hét végén leszünk egy hónaposak, addigra sok mindent összeszedek, hogy hogyan fejlődünk mi (fürdetésben, öltöztetésben...stb.)is és Arni (érzékei, súlya, szopizása...stb) is!



Íme egy kis képes beszámoló napjainkról:

Cumival:


Babakocsiban:








Anyával:
a href="http://2.bp.blogspot.com/_FPhljsLLg5Y/S82NS-Irp2I/AAAAAAAAANw/yb-vMB9bNI0/s1600/SDC11527.JPG">


Apával:

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése