2010. augusztus 16., hétfő

Siófok, Pécs - augusztus 13-15.

A hétvégén elég mozgalmasan telt!
Pénteken voltunk Siófókon, találkoztunk a „norvég családommal” (náluk voltam 1 évig babysitter, és azóta is nagyon jó kapcsolatban vagyunk, és ennek már 5 éve).
Arnit jól megdajkálták így mi is tudtuk egy kicsit fürdeni a balcsiban!

Hétvégén voltunk a szülőknél vidéken (Komló-Dombóvár). Szombaton sikerült ellátogatni Pécsre is, középiskolás éveim helyszínére. Hát nagyon másképp néz ki a város, sok felújítás, átalakítás volt ott az elmúlt hónapokban. Vegyes érzésekkel néztem a változásokat. Vannak szuper dolgok (pl. Belvárosból kitiltották az autókat), De vannak nagy terek, ahol semmi fa és túl modern lett. Sok szép új szökőkút is van. Szóval tetszik is meg nem is.

Haza felé meg volt egy nagyon rossz élményünk, szabályosan közlekedtünk és a másik oldalon egyszerre 3 autó előzött. Persze az utolsó már nem fért bele, és nem is látta, h mi jövünk, szépen a saját sávunkba. Összevissza kapkodta a kormányt, mi végül vissza saját sávjába, majd újra a mi sávunkba sodródott. Ha Attila nem megy be az árokba akkor telibe nekünk csattan. Szörnyű volt, Arni meg ott volt bent, kocsi kicsit megdőlt arra amerre ő ült az árokban, kaptam is ki rögtön a gyereket. Sajnos 20 éves kis fiatal felelőtlen „gyerekekkel” teli vannak az utak és veszélyeztetnek más szabályosan közlekedő autósokat. Szerencsére karcolás nélkül megúsztuk (kocsi is, mi is), csak az ijedség volt a nagy. Nagyon sok rendes autós volt, megálltak segíteni, ki kellett vhogy tolni/húzni a kocsi az árokból!
Tényleg mindenki nagyon vigyázzon magára az utakon és kösse be magát!
Na, szóval ennyi volt, az visszalévő utat persze végig paráztam de már itthon vagyunk a 4 fal között, és ennyire ennek még soha nem örültem.
Arni meg szerencsére nem vett észre semmit ebből, mert aludt, csak amikor kikaptam, akkor nézett körbe és kész. Egy hangja sem volt, édes, tündér egy gyerek!

Amúgy ezt leszámítva nagyon jól telt a hétvégénk a rokonokkal.

És egy JÓÓÓÓ HÍR: NEM KELL TÖBBET MENNÜNK ALVÁSVIZSGÁLATRA Heim Pálban (3-szor voltunk)! Szerdán voltunk és negatív lett. Kezdhetjük a hozzátáplálást! Csak mi nem almával (mert az savat csinál, és a kicsi refux miatt még vigyázni kell ezzel). De nagyon Boldog vagyok, még el is sírtam magam, amikor megmondta az eredményt a dokinő. Nagy vérképet is csináltak az Arninál, az is szuper minden rendben.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése