2010. szeptember 21., kedd

Betegség

Sajnos minket is elért a betegség, amiről több anyukától hallottam a napokban. Hétfőn délután kezdődött, orrfolyással, nem sok levegőt kapott az én is drágám az orrán keresztül. Orrcsepp majd orrszívózás ment egész este. Ma délelőttre láza is lett Arninak, kúppal lement, de délutánra ismét láza lett, az orra is nagyon fel van telve. Nagyon remélem, hogy hamar túl leszünk rajta! Szerencsére az étvágya, kedve jó! :)

Itt volt a védőnéni is, megcsinálta a 6. hónapos státuszvizsgálatott, mivel 4 nap múlva már 6 hónapos lesz Arni! Nagyon megy az idő! :) Szerencsére itt is minden rendben van, szépen fejlődik, mozgása, hallása, látása...stb. Jövő héten megyünk 6. hónapos tanácsadásra a dokinénikhez, ott lesznek pontos mérések majd a súlyáról, hosszáról!

3 megjegyzés:

  1. Jobbulást a pici fiúnak. A taknyosságnál az segít a legjobban, ha viszonylag sokat orrszívózunk. Ha lázas akkor adj neki csak gyógyszert v. kúpot.
    Egyébként c-vitamin csepp (cebion) igazából bőven elég. Bár jól jöhet még a sinupret csepp is, ez segít kimosni belülről a felgyülemlett váladékot (hatékonyabb az orrcsepp/orrspraynél).
    Kitartást az első betegség átvészeléséhez!

    VálaszTörlés
  2. Köszi Lányok, arik vagytok! :)
    Timi: köszike az infokat is!

    VálaszTörlés