2010. november 17., szerda

Új tudományok

Arninak nagyon sok új tudománya van, minden olyan gyorsan és hirtelen történt, pontos dátumokkal nem is tudok visszaemlékezni rá!

1. Szép szabályosan mászik már, minden hová, oda is ahová nem kellene. De hát ott vannak a legérdekesebb dolgok, amiket fel kell fedeznie! :-)




2. Mászásból felült, szépen egyenes háttal, egyenes derékkel ül, és úgy játszik az én kincsem. Van, hogy minden a két kezébe van játék, és úgy szemléli a világot.



3. Ülésből, ha tud vmi kapaszkodni feltérdel.

4. Feltérdelésből, kapaszkodva, pedig feláll, ami nagy boldogsággal tölti el.
A héten utoljára voltunk Dévényi tornán, nem kell már többet járunk, viszont késleltetni kell az állást Arninál, persze amennyire csak tudjuk, messze kell raknunk olyan helyektől, ahol fel tudna kapaszkodni.





5. Szépen eszi, már anya főztjét is.


6. Ma (11.17.) kóstolt először babakekszet, kettőt szépen meg is evett belőle.





7.
Bohóckodás, dumálás, babanyelven való éneklés kedvenc elfoglaltságai közétartozik. Ha foglalkoznak vele, mesét olvasnak neki azt nagyon élvezi. Nagyon szeret a polcokról is lepakolni.

8.
8 napja átalussza az éjszakát.

9. Ha fürdik, akkor rájött arra, hogy aha kis labdákat lenyomja a víz alá, és tarjta akis kezével, akkor azok nem tudnak a felszínre jönni, és ha elengedik őket akkor nagyon örül neki, hogy ezt ő tudja befolyásolni.

10.
És utolsó, de nagyon fontos történés, végre iszik más folyadékot is, vizet, Hipp cukormentes bébi italokat. :-)

Ezeket persze akkor kezdte el csinálni, amíg apa 5 napig külföldön volt. Így voltak nagy meglepetések, mire apa újra velünk lehetett.

3 megjegyzés:

  1. Nagyon zabálnivaló a mosolya! Na meg a maszatos kép! Az nem semmi kérem!!:))

    VálaszTörlés
  2. Mozgásfejlődésére egy szavad sem lehet. Extra hamar csinál mindent Arni. A szomszéd kisfiú most lesz 1 éves, de még csak nem rég állt fel. Azt is kapaszkodva. Egyébként ahogy beindul a mászás utána minden nagyon gyorsan elkezdődik. És csak kapkodja az ember a fejét. Ez természetes :-)

    VálaszTörlés
  3. Naggyon ügyesek vagytok!
    Puszi

    VálaszTörlés