2009. december 1., kedd

Kresz vizsga + babaszoba bútor

Múlt hét KEDDEN (nov. 24.) nagyon jóóó napom volt. Sikerült a Kresz Vizsgám! :)
Este meg sikerült megnyernünk a licitálást egy komplett BRENDON babaszoba bútorra! :) Vasárnap már el is hoztuk, most itt van nálunk lapra szerelve, csak a komódot raktuk össze, mert babaruháknak már kellett a hely! :)

Kresz vizsga utána, szerdán már voltam is az első vezetésen, rutinon, és tegnap volt a 2. alkalom már rendes rutin pályán. A gyakorlás eleje mindig nehezen indul, kicsit túl stresszelem, de kezdeti izgalmak után egész jól megy már, sok mindent megtanultam már (1-esből 2-esbe kapcsolás, egyszerűbb parkolás, oszlopok kerülgetése, tolatás, persze ezek még nagyon lassan mennek, de csinálom, és csak gyakorolni kell sokat). Remélem még decemberben sikerül megcsinálni a rutin vizsgát, és jövő év elején meg a forgalmit.
Jövő héttől már vannak vizsgáim is egyetemen is, szóval lehet, hogy csak ritkábban tudok írni!

Ahogy múlnak a napok, hirtelen itt lett a december is, jön a KARÁCSONY!!! Már nagyon várom. Készítettem adventi koszorút is, majd arról is csinálok képet és felteszem ide! :)

Babócánkról: Jól van, sokat mocorog, főleg este meg reggel. Ő súgott a kresz vizsgán is, éreztem! :) Jövő héten, csütörtökön megyünk következő vizsgálatra, akkor kapok beutalót a terheléses cukor vizsgálatra. Már nagyon várom, hogy lássam a picurkánkat, h mennyit nőt! :)

1 megjegyzés: