2010. január 25., hétfő

3. trimeszter és 4D UH

Voltunk az új védőnőmnél is (költözés miatt kell váltani): nagyon ari és szimpi volt a nő! Kiderült fogytam 1 kg!
Múlt hét szombaton meg taliztunk a fogadott szülésznőmmel: aki nagyon alapos, felkészült, kedves, határozott, és vicces nőnek ismertünk meg. Azt hiszem, hogy jó kezekben leszünk nála, még kb. 2szer talizunk a szülésig, és mindent átbeszélünk, meg kaptunk tőle listát is!

Vezetéssel egész jól állok már: febr. 3-án lesz a forgalmi vizsgám. Pont azon a héten is költözünk, szóval mozgalmas február elé nézünk!
Egyetemen a vizsgáimmal végeztem. Szakdoliból kellene még összedobnom jövő hét péntekig 15 oldalt, remélem sikerül!Hihetelen, hogy megy az idő, de már 2 hete a 3. trimeszterben járunk!
Voltunk az új védőnőmnél is (költözés miatt kell váltani): nagyon ari és szimpi volt a nő! Kiderült fogytam 1 kg!
Két hete taliztunk a fogadott szülésznőmmel: aki nagyon alapos, felkészült, kedves, határozott, és vicces nőnek ismertünk meg. Azt hiszem, hogy jó kezekben leszünk nála, még kb. 2szer talizunk a szülésig, és mindent átbeszélünk, meg kaptunk tőle listát is!

Vezetéssel egész jól állok már: febr. 2-án lesz a forgalmi vizsgám (reméhetőleg). Pont azon a héten is költözünk, szóval mozgalmas február elé nézünk!
Egyetemen a vizsgáimmal végeztem. Szakdoliból kellene még összedobnom jövő hét péntekig 15 oldalt, remélem sikerül!

Múlt héten (29. terhességi héten) voltunk 4D UH-n, egy nagyon jó helyen, ahol nagyon alapossak voltak! :)

Genesisben voltunk, nagyon meg voltunk velük elégedve, nagyon jól megnéztek babát meg engem is! Ajánlom őket mindenkinek!
1374 g-os a babánk, szép nagy és nyugodt baba! Magzatvíz megfelelő mennyiségű, a lepényem is normál állapotú (Grannum:0). Vesémet, májamat is megnézték, az is Ok volt. Baba méretei is a korának megfelelő, jók az áramlások is a az erekben, és a köldökzsinorban!

Arni baba képek:Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése