2010. január 4., hétfő

Búcsú 2009-es évtől

Négy napja már 2010-es évet írunk, így arra gondoltam, hogy elbúcsúzom a 2009-től, ami nagyon mozgalmas, eseménydús volt, sok-sok örömmel, boldogsággal és egy szomorúsággal telt el!

2009


Év elején mér javában benne voltunk a nyári esküvőnk szervezésében, és ezt tavasszal még több elfoglaltásgot jelentett nekünk. De megérte a fáradozást, mert egy gyönyörű, boldog, vidám, esküvő lett belőle, ami egy életre szoló élmény volt nekünk (remélem a vendégek, rokonok, család is így érezte :) ). Közben persze munka, vizsgaidőszak!
Sajnos az esküvő előtt egy hónappal, örökre elment anyai részről a nagymama. Nagyon nehéz időszak volt ez mindenkinek, nagyon hiányzik nekünk, de tudjuk, hogy ott fentről néz le ránk, vigyázz ránk!

Augusztusban voltunk egy csodaszép, élménydús nászúton, Mallorcan!
De ekkor már tudtuk a nagy meglepit, aki a pocakomba költözött,azt, hogy KISBABÁNK lesz! Augusztus elején derül ki, hogy megfogant a mi kis babynk, aki ma már 27 hete a pocakomban növekszik!
Októberben tudtuk meg, hogy kisfiút hordok a szívem alatt! Nagyon örültünk neki, apukája is nagyon büszke volt, hogy fia lesz az elsőszülött gyermeke!
Azóta szépen növekszik a picurink, vizsgálatok eredményei is jók!

Szeptemberben megtaláltuk az ideális otthonunkat ahová a baba is érkezhet, így a tél nagy részében ezzel kapcsolatos teendőket intéztük. A babának is beszereztünk már jó pár dolgot!

Évvégi ünnepek, csodásan teltek, sok kacagással, örömmel és boldogsággal! Azt hiszem egy nagyon szép évet zártunk és készülünk életünk legnagyobb feladatára!
Köszönöm szépen mindenkinek aki mellettem volt ebben az évben és osztozott minden örömömben és bánatomba (barátoknak, rokonnak, külön hála a szüleimnek és családomnak és persze az DRÁGA FÉRJEMNEK! Köszönöm, hogy vagytok Nekem, hogy vagyunk Egymásnak!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése