2010. április 6., kedd

Pótlás!

Nagyon régen nem írtam már bejegyzést, van mit pótolni, hiszen azóta már megszületett a mi kis Arni babánk! :)

Szóval elkészült a babaszoba teljesen és már csak a kis lakója hiányzott, akit már egyre türelmetlenül és izgatóttabban vártunk!

Az utolsó hetek nekem is egyre nehezbben teltek, mozgás és az alvás is egyre nehezebben ment már! Sokszor mondtam Arni babának, hogy jó lenne ha már márciusban megnézni anyát és apát! 

35 hetes vizsgálaton a dokim is azt mondta, hogy ez a baba előbb lesz mereg mint április! Szépen növegetett a pocakomba a babóca, jók voltak az értékei is!

Aztán dokim mondta, hogy nem lesz egy hétig március közepén, hát azárt kicsit izgultam, hogy nehogy meginduljom a szülés! Szerencsére Arni baba még várakozott a pocakomban.
36. héten elkezdtünk járni CTG-re, ahol minden ok volt, jó volt a baba szívhangja és már kisebb méhösszehúzodásokat is látszottak, de még teljesen zárt volt a méhszájam!

37. héten: megjött a dokim a szabijáról, és felhívott, hogy hogy vagyok és hogy akkor CTG után vár majd, h megnézzen, hát annyira jól esett, teljesen meg is lepődtem, hogy ennyire érdeklődő volt!


3 megjegyzés:

  1. Szivböl Gratulalok Arnihoz! es örömmel varom a szuletes beszamolot! :)

    VálaszTörlés
  2. Gratulálok és nagyon sok boldogságot és jó egészséget a Csöppségnek és persze az egész családnak!
    Várom a beszámolókat és képeket az ifjú Úrról!

    VálaszTörlés
  3. Itt is gratulálok és én is kíváncsian várom a szüléstörténetet! :)

    VálaszTörlés