2011. január 5., szerda

Arni 9. hónapos is elmúlt

Sziasztok!

Arni már 9 hónapos, 72 cm, és 8200 gr. Van már 4 foga kettő felül, kettő alul.
A kettő felső karácsonykor jött ki, egy kicsit meg is szenvedtük, volt hőemelkedés, hasmenés, éjszakai felsírás.
Mászik, felállt, kapaszkodva jön-megy a lakásban. Pakol mindent, főleg lefelé! :-)Minden érdekli, mindenhová be szeretne nézni (fiókok, szekrény), most már nem elég tér a nappali, az egész lakást meg akarja hódítani!

Szeret enni (kivéve, ha jön a foga, akkor csak kedvenceket eszi meg), erről küldök is képet, ahol zöldborsófőzeléket eszik csirkével és kiflivel.
Kedvencek: gyümölcsök, ezeket szereti, ha összekeverem neki túróval, vagy joghurttal. Főzelékekből főleg répás és a sütőtökös variációkat eszi
Házimunkában is kiveszi már a részét, főleg a porszívózás és a teregetés a nagy kedvence! :-)

Napról-napra ébredd a kis öntudatára, hogy ő külön személy anyától. Nagyon édes, ahogy ezt felfedezi. Nagyon szeret szeretgetni, nyakunkba bújik, nyálas arc puszikat ad.
Ha tetszik, neki valami kis kezével ütögeti az asztalt, vagy ha ül a kis térdét. Néha már a hisztik is megjelennek, h nem sikerül neki valami, vagy ha nem engedünk meg neki valamit.

Képekben:

Új járgányommal:



Keresztszüleimmel:


Huuu da nagy doboz, és az enyém :)


Segítek anyának takarítani


Finom

4 megjegyzés:

  1. Nagyon édes:-) Igazi kislegény már!

    VálaszTörlés
  2. Micsoda házias kis pasi!:)

    VálaszTörlés
  3. Nagyon édes, milyen szépen fejlődik. Anyának látom sokat segítesz,nincs is ennél nagyobb segítség,főleg,ha egy édes nyálas kis puszi és ölelés a vége!:)

    VálaszTörlés