2011. február 22., kedd

Még mindig betegség...

Jajj, még mindig betegek vagyunk, most már hasmenés is van (antibiotikumtól), így nagyon piros popsink is van. Hát remeg a gyerek amikor pelenkázom és nagyon sír. Én is sírok vele.
Áááááá.....
Szóval most sokszor vagyunk pelus nélkül is (ami persze Arninak nagyon tetszik,eddig egyszer volt így pisi, de szerencsére még időben elkaptam, és csak pici ment a parkettára), kaptunk ecsetelőt, meg másik popsi krémet, remélem ezek segítenek.
Most fogadtam meg, hogy úgy nem megyünk sehová vendégségben, hogy nem kérdeztük, meg, hogy beteg -e ott valaki, gyerek vagy felnőtt. Bár nem is értem azt a szülőt, akinek "taknyos" a gyereke és oviba sem megy, akkor miért nem mondja le a talit, én meg honnan tudjam, hogy mi van náluk. Mindegy ez jó tanulólecke volt nekem/nekünk.

1 megjegyzés:

  1. na ez durva!!! (Remélem illető olvassa a blogodat). Nekem is van egy ilyen barátnőm... Még jó, hogy múltkor jelezte, hogy kisebbik fia antibiotikumot szed, nagyobbiknak meg tüdőgyulladása van... egyébként nem jellemző rá...na nem is mentünk. Gyógyuljatok meg hamar!

    VálaszTörlés