2009. október 3., szombat

Örömhír!

Kedves Olvasóink!


Azért kezdem el a bogunk írását, mert életünk egyik nagy csodája és feladata előtt állunk! :)
Július 30. (szerdán). pozitív tesztelés után megtudtuk, hogy kisbabánk lesz! Alig hittem a szememnek, amikor megláttam, amik két csík jelent meg a teszten! Ezek szerint megfogant bennem az első babánk, az első gyermekünk....

Várandós vagyok, áldott állapotban kerültem, és őszintén megvallom bármennyire vártam, mégis meglepődtem, hogy ilyen hamar sikerült nekünk az esküvőnk után (első próbálkozásra)! :)

A biztonság kedvéért, azért még csináltam 2 tesztet!
Drága Férjemet hívtam, hogy menjünk aznap sétálni a Gellért hegyre, és ott mondtam meg neki, vagyis mutattam meg a pozitív tesztet! :) Nagyon boldog volt, ő is, hogy kisbabánk lesz!

Következő héten (aug. 6.) el is mentem, hogy mindezt egy orvos is megerősítse, és megállapították, hogy 5 hetes a kis picuri, és jó helyen van! :) Elküldtek sok vizsgálatra: EKG, labor, fogászat, vércsoport

08.12.: Voltunk először védőnőnél. Megkaptam a kiskönyvemet!
08.19.: A nászút előtt, még voltunk egy vizsgálaton (mert görcsölt az alhasam) SOTE II-n, de megnyugtattak, hogy minden rendben van, csak pihenjek sokat, és szedjek magneB6-ot.
Itt hallottam először a picike szívverését, ami csodás élmény volt! Ekkor voltunk 7 hetesek, és 9,5mm nagyságúak.

08.31-én voltunka következő vizsgálaton a nászút után. Már a választott dokimhoz mentünk, és itt már 2,13 cm volt a kis picurink.

Folyt. köv.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése