2010. május 13., csütörtök

Kórház

Április végén kórházba kerültünk az Arnival, sokat bukik, és volt egy fulladásos bukása(ami nagyon durva volt-ment az orrába bukás, és ott akart levegőt venni, de nem tudott, így gyorsan kiporszívóztuk az orrát) is, szegénykémnek, ezért kerültünk be megfigyelésre a Heim Pálba! Életembe nem aggódtam ennyire!

De szerencsére minden ok, annyi, hogy refluxos az Arni, ez azt jelenti, hogy nem zár még jól a gyomorszájja, de majd kinövi! Remélem ez hamar megtörténik! :) Amúgy egy nagyon ügyes, egészséges baba, meg is dícsérték a kórházban, hogy már milyen szépen tartja a fejét a korához képest! :)

Kaptunk tejsűrítőt, amit egy kis kanállal kell előtte beadni neki, és hát ez egy kicsit vissza fogja a bukást, de azért még mindig van. Meg kellett emelni a kiágyat a fejrésznél, és sokat kell függőlegesen lenni szopizás után. Ja, és a szopizást is vissza kellett fogni, mert az én is drágámnak, olyan jó a szopi-technikája, hogy képes 10 perc alatt 130gr is megenni! :) Szóval most csak 80-90 gr ehet! Ezt nagyon nehéz betartani, mivel nem átlásztó a cicim! :) Így sokat kell mérni mérlegen, néha ez visz az örületbe (mert ezek a digitális mérlegek össze-vissza mérnek).

3 megjegyzés:

  1. Reméljük hamar kinövi a refluxot. Ez a méregetős dolog elég rossz lehet, de azért kitartás!

    VálaszTörlés
  2. Ez a bukás dolog ijesztő nagyon az elején, de remélem, Arni is hamar kinövi.
    A mérlegelés miatt nem irigyellek. Grétivel több hónapig csináltam éjjel-nappal. Néha azt hittem begolyózom. De bízom benne, hogy hamar elfelejthetitek ezt is.

    VálaszTörlés
  3. Szia!
    3-4 hónapos korára tuti kinövi, az én kislányom is nagyon bukós volt és úgy evett mint a Te Anrid. Jó sokat egyszerre, majd nagyot bukott a hátamra, vagy mögé vagy ahova sikerült éppen. Elég idegesítő volt, de szerencsére nekünk a fulladásos verzióból nem volt sok. Az tényleg jót tesz ha többet van függőlegesen, legalább az evés után, és addig ne tedd le míg nem büfizett egy normálisat.

    VálaszTörlés