2010. május 18., kedd

Nincs jó kedvem

Pár napja alig buktunk, ma meg már 3-szor.
Május 9-e óta meg semmit nem híztunk, sőt.. 05.09-én: 4150gr voltunk, most meg 4130gr. tudom pici különbség, inkább az idegesít, h nem hízott Arni. Pedig kevesebb bukásunk volt, és annyit evett amennyit előírtak (80-90 gr-ot/ szopi), de volt, hogy többet is (110-120 gr-ot/ szopi)

Mosolygás sem jön igazán Arninál, csak elhúzza néha a száját, de ez még nem az igazi..... (és persze hasonlítgatom ebben más babákhoz, tudom-tudom nem kellene, de hát mikor fog mosolyogni úgy igazán az én babám is, hiszem már 8 hetes lesz Arni csütörtökön ........ :( )

3 megjegyzés:

  1. Szia!
    Ez 3 hónapos korig nem kóros, ha késik.
    Ne aggódj, inkább légy vidám, mert a hangulatunkat átveszik a bébik. Sokat mosolyogj rá, énekelj, játssz vele, viccelődj, finoman csikizd :-)) meglátod nem sokára már hangosan fog gurgulázni :-)

    VálaszTörlés
  2. Niki! Fel a fejjel! :-) Ez a szörnyű idő mindenkire rossz hatással volt, ahogy a blogokat nézem. Tegyél be valami vidám gyereklemezt és énekelj egy kicsit Arninak. Neki biztos tetszeni fog, Neked meg jobb kedved lesz! :-)
    Biztos beindul a hízás is. Megértem az aggodalmadat, Grétit 3 hónapig éjjel-nappal mérlegeltem és azt hittem begolyózom.
    A mosolyra meg biztos nem kell sokat várni. Nekünk is úgy kell elcsípni, mert annyira még nem bőkezű Emma kisasszony.

    VálaszTörlés
  3. Hát Glóri se volt az a nagy röhögős... Talán 1 - másfél éves is volt mire jöttek a nagy kacajok :-). De minden gyerek már. A rosszabb napokat meg majd jók követik, lassan jön a szép idő is és lehet menni nagyokat sétálni! A mérlegelés meg szerintem minden első gyerekes anyuka mizériája: mi vagy 9-10 hónapos koráig mértük MINDEN NAP Glóriát. Na ekkora hülyeséget! Ha pedig nem vagy biztos benne, hogy eleget eszik (hízik) akkor én még a szoptatási tanácsadót is javaslom, lehet, hogy tud valami okosat ő is mondani (mert azt mindenki tud :-)! Nekem csak egy furcsa, hogy egy baba nem ehet annyit, amennyit akar, hanem kevesebbet kell neki ennie. Hm. De az orvosok biztos jobban tudják. Sok puszi

    VálaszTörlés